onlineauto.fi - Vuokra-autoja kaasujalan kuumottaessa Tänään on
21.03.2023
navigationbar

Kohteena Aasia

Automatkailu Aasiassa on hieman mutkikkaampaa ja enemmän ennakkovalmisteluja. Autovuokraamoita on tarjolla hyvin länsimaiseen tapaan mutta itse ajokulttuuri on hyvin erilainen, tietyssä mielessä jopa lapsenkengissään. Tätä mielipidettä ei tietenkään voi yleistää kattamaan koko Aasiaa, mutta aika laajalti se pitää paikkansa. Kiina on ollut viime vuodet ja on edelleen maailman nopeiten autoistuva maa, ja tämä ei voi olla näkymättä maanteillä ja kaupungeissa; esimerkiksi Pekingin liikenneruuhkat ovat varsin legendaarisia. Jos Helsingin ruuhkat aiheuttavat harmaita hiusia sekä sydämen tykytystä, emme suosittele omin päin autoilua Pekingin varsin kaaoottisessa liikenteessä. Sama pätee muuallekin Kiinaan, vaikka liikennesäännöt ovatkin olemassa ja niitä pääosin noudatetaan, osa kuskeista voi olla varsin "luovia" ratkaisuissaan. Keliolosuhteet saattavat olla hyvinkin vaihtelevia ja niihin varautuminen vaihtelee maittain. Esimerkiksi talviolosuhteet Kiinassa sekä Japanissa talvikuukausina ovat hyvin onnettomuusherkkiä - talvirenkaita kun ei tunneta eikä käytetä. Muuten tiestö on pääosin hyvässä kunnossa.

Länsi-Aasian puolelta löytyy hyviä kohteita toteuttaa omaa sisäistä tutkimusmatkailijaa, esimerkiksi Malesia, Singapore, sekä Brunei ovat oivallisia paikkoja autoilla. Singaporen saarella pääsee kätevästi laidalta toiselle Express Highway’ta myöten, ja matka Malesian puolelle Johore Bahruun onnistuu myös autolla. Liikenne kyllä on "väärinpäin", mutta siihen tottuu hyvin nopeasti, ja virta vie mukanaan! Vasemmanpuoleinen liikenne on voimassa Indonesiassa, Thaimaassa, Malesiassa, Bruneissa, Itä-Timorissa sekä Singaporessa, kun taas muualla ajellaan tuttuun tapaan tien oikealla puolella.

Tuttuun tapaan onlineauto palvee matkalaisia myös Aasiassa. Voitte vuokrata kauttamme pienemmän tai suuremman auton reissullenne; listoiltamme löytyy vain edullisia tai suorastaan halpoja vuokra-autoja!
Oheisten linkkien takaa löydät lisää hyödyllistä tietoa matkallesi:
Copyright 2007-13 © onlineauto.fi. All rights reserved / Kaikki oikeudet pidätetään.