onlineauto.fi - Vuokra-autoja kaasujalan kuumottaessa Tänään on
21.03.2023
navigationbar

Afrikkaan

Afrikan ehkä tunnetuin autoiluun liittyvä tapahtuma taitaa olla Dakar Ralli. Vaikka kilpailu on joutunutkin muuttamaan kulkureittiään, perusperiaateet ovat pysyneet ennallaan: otetaan kuskista ja ennen kaikkea autosta kaikki irti ja hieman ylikin. Afrikan mantereelta toki löytyy myös perinteisempää liikennettä, jos huristelu Saharassa ei ole harrastus numero 1!

Etelä-Afrikka avautuu aivan eri tavalla ratin takaa: hyvinhoidettuja moottoriteitä myöten pääsee Durbanin surffausparaatista ihastelemaan Kapkaupunkia tai Johannesburgia, puhumattakaan historiaa ja elämää huokuvaa Sowetoa. Liikennesäännöt ja -ohjeistukset ovat erittäin hyvin ylläpidettyjä, joten jo matka lentokentältä hotelliin onnistuu ihan itse ohjaten.

Vuokra-auto avaa varmasti aivan uuden puolen Pohjois-Afrikan tunnetuista matkailukohteista: pääset taatusti näkemään erilaisen Tunisian, Marokon tai Egyptin hyppäämäällä autoon ja ajamalla ulos niistä_tutuista_turistiympyröistä. Suosittelemme kokeilemaan; seikkailu kannattaa aina!

Ja onlineauto.fi auttaa tietenkin varauksissa myös Afrikan-mantereella! Verkossa toimiva edullinen autovuokraamo kun on väsymätön reissukaveri.
Oheisten linkkien takaa löydät lisää hyödyllistä tietoa matkallesi:
Copyright 2007-13 © onlineauto.fi. All rights reserved / Kaikki oikeudet pidätetään.