onlineauto.fi - Vuokra-autoja kaasujalan kuumottaessa Tänään on
31.05.2023
navigationbar
Auton vuokrausohjeet
Itse vuokraus tapahtuu seuraavasti:

1. valitse vuokrauksen kohdemaa
2. valitse auton noutopaikka, noutopäivä sekä kellonaika
3. valitse vastaavat tiedot palautusajankohdalle
4. täytä kuljettajan ikä
  • esim. Australiassa kuljettajan tulee olla yli 21 vuotias. Nuorempikin voi auton toki vuokrata, mutta "alaikäisenä" vuokraamisesta joutuu maksamaan pienen lisäkorvauksen.
5. valitse käytettävä valuutta
  • riippuen valuuttakurseista käytettävällä valuutalla voi olla kokonaishintaan suurikin merkitys. Suosittelemme valitsemaan kohdemaan valuutan karsiaksesi ylimääräisiä kustannuksia
6. valitse haluttu autoryhmä
  • jos haluat tarkastella kaikkia tarjolla olevia ajoneuvoja valitse vaihtoehto "näytä kaikki"
7. lopuksi valitse vielä asuinmaasi ja klikkaa painiketta "hae"

Hakutuloksia voi selailla vapaasti sekä kriteereitä muokata. Myös muita vuokraukseen liittyviä tietoja kuten noutopaikkaa voi muuttaa myös tässä vaiheessa. Suosittelemme klikkaamaan myös linkkiä "hinnan yksityiskohdat" koska kyseisissä tiedoissa selitetään oikeutesi, mahdolliset erikoisohjeet ja vaatimukset kohdemaassa sekä kyseisellä autovuokraamolla. Klikkaamalla linkkiä "auton yksityiskohtaiset tiedot" näet luokan tarkemmat ominaisuudet sekä muut automallit, jotka kuuluvat samaan luokkaan. Voit myös pyytää tarjouksen vuokrauksesta sähköpostitse klikkaamalla kirjekuoren kuvaa. Kun olet tyytyväinen valintaasi, klikkaa "varaa" nappia ja siirryt varauksen vahvistusvaiheeseen. Täytettyäsi henkilökohtaiset tietosi, klikkaa linkkiä "vahvista varaus" ja voi'la, olet varannut erittäin edullisen vuokra-auton määränpäähäsi!

Jos et halua lunastaa lisävakuutusta omavastuuden pienentämiseksi, ota ruksi pois kohdasta "Haluan ostaa lisävakuutuksen". Voit lukea lisää lisävakuutuksesta täältä.

Tällä hetkellä hakukoneemme kattaa yli 9000 paikkaa 134 maassa, joten valinnanvaraa piisaa. Vuokra-autojen vuokrauspalvelumme toimii yhteistyössä suurten maailmanlaajuisten ketjujen kuten Europcar, Thrifty, Sixt, ja Budget kanssa. Siis aivan samojen ketjujen, jotka löydät myös Suomesta. Itse varaustapahtuma tapahtuu SSL-salatun yhteyden yli turvallisen asioinnin varmistamiseksi.
Oheisten linkkien takaa löydät lisää hyödyllistä tietoa matkallesi:
Copyright 2007-13 © onlineauto.fi. All rights reserved / Kaikki oikeudet pidätetään.