onlineauto.fi - Vuokra-autoja kaasujalan kuumottaessa Tänään on
21.03.2023
navigationbar

vuokrausvinkit

Vuokra-autojen, kuten muidenkin hyödykkeiden, vuokrauksessa kannattaa muistaa tärkein sääntö: valitse auto tarpeesi mukaan. Ennakkoon miettimällä millaisissa olosuhteissa pääosa ajosta tulee tapahtumaan, voit vaikuttaa ratkaisevasti reissun onnistumiseen sekä eliminoida turhia kustannuksia välttämällä tarkoitukseen liian massiivisen auton vuokraamisen. Kaupunkiajoon soveltuu parhaiten pienehkö henkilöauto, kun taas pidemmille matkoille kannattaa vuokrata hieman kookkaampi auto matkanteon miellyttävyyden varmistamiseksi. Isompi koko takaa niin vakaammat ajo-ominaisuudet kuin myös väljemmät sisätilat. Toisaalta tottumiskysymyksiäkään ei kannata vähätellä, monelle meistä tottumus on kuin toinen luonto. Miellyttävän ajoneuvon käsittely vieraassa ympäristössä on ensisijaisen tärkeä tekijä niin oman kuin muidenkin tielläliikkujien turvallisuuden takaamiseksi. Ja kuskin hermojen säästämiseksi.

Autoluokkien väliset hintaerot ovat usein varsin pieniä mikä kannattaa ottaa huomioon vertailua ja varausta suorittaessa. Varsinkin jos vuokra-aika on useamman päivän mittainen, pienellä lisäpanostuksella voit saada parikin kokoluokkaa suuremman ajoneuvon käyttöösi.

Jos kyseessä on lomamatka ja tuntemattomalla alueella ajaminen, GPS-paikannuksen apua ei kannata missään nimessä aliarvioida! Ei ainoastaan maaseudulla ajettessa, koska usein GPS on melkeinpä hyödyllisempi kaupungissa. Autovuokraamoista vuokrattavat GPS:t ovat karttojensa puolesta melkeinpä poikkeuksetta uusimmilla kartoilla varustettuja, joten kuljettaja saa taatusti ajantasaista tietoa suljetuista reiteistä, yksisuuntaisista kaduista, mistä kohti kääntyä minnekin jne. Tavallinen painettu paperikartta taas ei näitä pysty useinkaan kertomaan. Kokemuksen perusteella voimme kertoa että oikean reitin etsiminen yksisuuntaisten katujen viidakosta miljoonakaupungissa ruuhka-aikaan on kaukana hauskan määritelmästä. Teknisistä ajurin apureista myös ilmastointi on kultaakin kalliimpi varsinkin lämpimissä ja kosteissa maissa, kaupungissa ajettaessa miellyttävyyttä lisää automaattivaihteisto.

Kuitenkin ensimmäinen muistettava asia on huolehtia tarvittavista luvista ja informaatiosta: millaisella ajokortilla ajaminen onnistuu, vaaditaanko erikoislupia ja onko suunniteltu reitti ajokelpoinen muutamia mainitaksemme.

Meidän kauttamme auton vuokraus onnistuu yksinkertaisesti, luotettavasti ja ennenkaikkea edullisesti. Hakukoneemme toimintaperiaate on hyvin yksinkertainen: syötettyjen kriteereiden perusteella sovellus ottaa yhteyden suurimpiin autovuokraamoihin maailmanlaajuisesti, joilla on toimisto ja vapaata kalustoa kohdepaikassa. Kaikki ajoneuvot, jotka täyttävät hakukriteerit, listataan näkyville kaikista vuokraamoista.

Oheisten linkkien takaa löydät lisää hyödyllistä tietoa matkallesi:
Copyright 2007-13 © onlineauto.fi. All rights reserved / Kaikki oikeudet pidätetään.