onlineauto.fi - Vuokra-autoja kaasujalan kuumottaessa Tänään on
21.03.2023
navigationbar

Seikkailu Oseaniassa

J.R.R Tolkienin Taru Sormusten Herrasta kirjatrilogian filmatisointi toi viimeistään Uuden-Seelannin uskomattoman upeat maisemat koko maailman tietoisuuteen. Maalla kun on mistä tarjota: on jylhiä vuoristoja, nummia, alankoja, metsiköitä, upeita rannikoita hiekkarantoineen, tulivuoria, sukelluskohteita, käytännössä kaikki maastotyypit ovat edustettuina täällä maailman kaakkoiskolkalla. Maa pääsee oikeuksiinsa vasta autoillen pitkään ja hartaasti, ns. road-trip:llä. Maisemien ja nähtävyyksien ihmetellelyn lomassa suosittelemme pysähtymään jonnekin pariksi päivää nauttomaan uskomattomista ulkoilumahdollisuuksista: Eteläsaaren vuoristot ovat oivallisia laskettelusta ja lautailusta innostuneille matkalaisille, kun taas Pohjoissaari tarjoaa muun muassa hienoja sukelluspaikkoja. Vuokra-autolla pääset vaivattomasti tutustumaan molempiin saariin samalla reissulla.

Australia, onkin sitten hieman suurempi saari, maailman suurin sellainen. Autoillen pääset näkemään enemmän ja laajemmin: Sydney'stä etelään päin suunnattaessa karja laiduntaa Pacific Highway'n molemmin puolin ja Wollongongin kaupunki avautuu vehreän puolivuoriston laaksossa. Pohjoisen suunnassa taas odottaa Hunter Valley'n kuuluisa viinialue viinitioineen, joihin pääset kätevästi tutustumaan järjestetyillä kierroksilla. Kun horisontissa siintävät sininen meri ja valkeat hiekkarannat, mikäpäs siinä on viinejä maistellessa!

Extreme -matkalaiset pääsevät autoillen tutustumaan Australian valtaviin erämaihin. Miltäs kuulostaa ohjeistus "ei huoltoasemia seuraavan 850 km:n aikana, varaa riittävästi polttoainetta ja vettä, kiitos"? Tämä on totta - matkalla Alice Springs'iin! Ja muistathan väistellä kenguruita, onlineauto kiittää.

Automatkailu ja -lomailu onkin Australiassa ja Uudessa-Seelannissa erittäin suosittu lomanviettotapa myös paikallisten keskuudessa. Vaikka Australian dollari onkin tällä hetkellä erittäin vahva euroon nähden, Australia puolustaa silti paikkaansa oivallisten matkakohteiden joukossa. Koska autovuoraamoita ja siten kilpailua on paljon, ovat vuokra-autojen hinnat jatkuvasti edullisia, elleivät suorastaan halpoja, ja tämän edun onlineauto.fi haluaa välittää teille!
Oheisten linkkien takaa löydät lisää hyödyllistä tietoa matkallesi:
Copyright 2007-13 © onlineauto.fi. All rights reserved / Kaikki oikeudet pidätetään.