onlineauto.fi - Vuokra-autoja kaasujalan kuumottaessa Tänään on
31.05.2023
navigationbar

vuokraautokategoriat

Auton vuokraamiseen pätevät hyvin pitkälle samat säännöt kuin ostamiseen; käyttötarkoitus sanelee autotyypin. Matka-ajoon tulee valita tarpeeksi tilava auto matkanteon miellyttävyyden ja sujuvuuden takaamiseksi, liian pieni ja alimitoitettu kulkuneuvo on turhauttava niin kuljettajalle kuin matkustajillekin. Joistakin autovuokraamoista pystyy tosin vuokraamaan lisävarusteina mukavuutta ja turvallisuutta lisääviä lisävarusteita kuten DVD-soittimia videoiden katseluun ja lapsiperheille niinkin oleellisia tarvikkeita kuin lasten turvaistuimia. Kaupunkiajoon on taas hyvä valita ulkomitoiltaan mahdollisimman pienikokoinen auto näppärän liikkumisen ja parkkeeramisen helpottamiseksi. Kuitenkin, matkalla kun ollaan tulee kiinnittää huomiota myös matkatavaroiden kuljetukseen, eli riittävän suuri tavaratila tulee varmistaa jo varaustilanteessa. Hiihtoreissulla suksien kuljetus voi myös muodostua ongelmalliseksi jos autossa ei ole kattotelineitä joihin sukset tai lumilaudat voi sitoa. Edustamiemme autonvuokrausketjujen autot ovat nykyaikaisia ja tarjoavat useimmiten matkantekoa helpottavia ominaisuuksia kuten ilmastoinnin, vakionopeudensäätimen ja monikanavaisen äänentoistojärjestelmän, hyvin usein vuokrattavana olevat autot on myös varustettu automaattivaihteistolla.

Lomalla auton vuokraaminen voi tuoda täysin uusia ulottuvuuksia ja elämyksiä reissuun; kaupunkiloman ei tarvitse olla pelkästään kaupunkiloma vaan vuokra-auto tuo ympäristön käden ulottuville. Ja kukapa ei sallisi itselleen pientä hemmottelua aurinkomatkallaan, avoauton tarjoama vapauden huuma hiusten hulmutessa auringonpaisteessa on vertaansa vailla oleva elämys!

Meidän kauttamme pääset käsiksi laajaan valikoimaan eri käyttötarkoituksiin soveltuvia ajoneuvoja maailman jokaiselta kolkalta, kaupunkiajoon pieniä porrasperäisiä autoja, matka-ajoon eri kokoluokkien sedaneita, maastoon 4-vetoisia maastureita ja hemmotteluun erikoisempiakin vuokrattavia autoja kuten avomalleja. Laajan valikoimamme joukosta löydät myös parhaan mahdollisen hinnan tarpeitasi vastaavalle ajoneuvolle ilman aikaa vievää vertailua puhelimessa tai yksittäisten vuokraamoiden kotisivuilla, sovelluksemme hoitaa saman asian puolestasi yhdellä kertaa. Edullinen ja usein suorastaan halpa autonvuokraus on vain muutaman klikkauksen päässä meidän kanssamme!

Oheisten linkkien takaa löydät lisää hyödyllistä tietoa matkallesi:
Copyright 2007-13 © onlineauto.fi. All rights reserved / Kaikki oikeudet pidätetään.